Zennure-Mücella Bahçıvan İlkokulu

WEB https://zennuremucellabahcivanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. İzmir Cd No5 Ulucak / Kemalpaşa İZMİR
VİZYON : Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, doğaya, çevreye ve insanlara saygılı bireyler yetiştirmek için varız.
MİSYON : İnsan haklarına saygılı bilimsel bilgiyi savunan, barışçıl, özgürlükçü, değerlerimize sahip çıkan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Kemalpaşa merkezden ve Bornova metro istasyonundan her 15 dakikada bir minibüs hareket etmektedir. Okulumuza ulaşım hem otobandan hem de Ankara asfaltından sağlanmaktadır. 966 numaralı ESHOT ile Evka-3´ten okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bornova Belkahve tünellerini geçince solda kalan Ulucak mevkisinde olup Bornova´ya 11 km, Kemalpaşa´ya 12 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Satranç Egzersizi Oryantiring Egzersizi Çocuk Oyunları Egzersizi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Çevre Dostu 1000 Okul Projesi Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi Okulum Temiz Projesi Beslenme Dostu Okul Beyaz Bayrak İyilik Gönüllüleri İzmir Sana Kanım Feda